Taverne en Feestzalen Mollenhof
Lichtaartsesteenweg 1
2275 Poederlee

Menu

Mollenjogging

Op zondag 14 april 2019 organiseert Beheercomité Mollenhof vzw de tweede editie van de Mollenjogging aangezien sporten, lopen of bewegen goed is voor ieder persoon, jong of oud. Er zijn net als vorig jaar twee unieke omlopen (lichtjes aangepast tegenover 2018) over asfalt- en boswegen langs de mooiste plekjes van Poederlee. Het parcours met een lengte van 5 km is ideaal voor de beginnende loper of ter voorbereiding op de Antwerp 10 Miles. Voor de lopers met zin in een langere afstand is er een traject van 10 km uitgestippeld.

Start en aankomst vinden plaats in de tuin van PC Mollenhof. De start van de 5 en 10 km is om 14u30De deelnameprijs voor volwassenen is €6 (of €4 voor leden van Falos Sport).

Dit jaar is er extra aandacht voor de kleinste lopers onder ons. Ten opzichte van de eerste editie zijn de afstanden voor de jongsten aangepast. Hieronder een overzicht van de afstanden van de kinderreeksen. Jongens en meisjes lopen door elkaar. De opgegeven leeftijden worden gerespecteerd, maar iedere deelnemer mag steeds in een reeks lopen voor oudere kinderen. Deze reeksen starten vanaf 13u30.

Kinderreeks Leeftijd Afstand Vertrekuur
1 tot en met 5 jaar 100 m 13u30
2 tot en met 8 jaar 450 m 13u35
3 tot en met 10 jaar 950 m 13u45
4 tot en met 12 jaar 950 m 14u00
 

Afhankelijk van de afstand loopt het parcours in en rond de tuin van het PC Mollenhof. Bij iedere afstand zijn er voldoende signaalgevers om de kinderen de weg te wijzen. Verder is het parcours volledig autovrij. Iedere deelnemer krijgt na afloop ook een goodiebag met leuke attenties. De deelname prijs per kind bedraagt 1 euro. Dit bedrag wordt integraal gebruikt om uw kind te verzekeren. Kinderen worden aangemoedigd zich voor in te schrijven door ons een mail te sturen op info@pcmollenhof.be. Deze kinderen die zich voorinschrijven krijgen als beloning een hotdog. Kinderen van scholen uit Poederlee en Lille krijgen hiervoor een brief via het school.

Terwijl iedereen het beste van zichzelf geeft, kan u met uw buren, vrienden en familie een glas drinken bij ons in de tuin. Via het contactformulier kan u al uw vragen stellen. Wij verwelkomen u graag voor een sportieve namiddag in Poederlee!

Hierbij de uitslagen van 2018, deze van 2019 worden hier gepost na de jogging.

Uitslag 5 km

Uitslag 10 km